Rekommendationer

”Har funderat fram och tillbaka på om jag borde byta jobb men aldrig tagit klivet, dels för att jag trivs bra på mitt nuvarande jobb men även för att jag varit osäker på vilken utmaning jag ska hoppa på härnäst. När CFK och Fredrik hörde av sig angående tjänsten som projektledare på FO Peterson så kändes det direkt intressant. Det ska bli väldigt kul att få vara en del i utformningen av FO Petersons projektutveckling, jag ser fram emot att prova en ny roll samt få utvecklas i ett för mig nytt företag.

Tack Fredrik för ditt engagemang och din stöttning, kanske en av tidernas snabbaste rekryteringsprocess!”

Jessica Lambertsson, Projektledare, FO Peterson

Hej Fredrik! Jag Vill bara tacka dig för den snabba och professionella hjälp du bistod med, i mitt sökande efter en ny arbetsgivare.
Jag kände mig väl omhändertagen och jag kände att du lyssnade på mig och mina krav.
Jag kommer definitivt att rekommendera CFK-Konsult i framtiden.

Niklas Andersson, Erfaren Platschef, VMA

CFK har lyckats med bedriften att rekrytera en av Jms topptalanger till rollen som fastighetsutvecklingschef på det anrika bolaget FO P och deras egenregi avdelning. Fredrik Kjelstrup är mycket glad och stolt över denna framgång  och tror att Henric kommer att tillföra ett stort värde till företaget. Henric beskriver nedan sin syn på rekryteringen och vad denna innebar för honom.

”Eftersom jag trivdes bra och hade det bra på mitt före detta jobb, så var det Fredrik som fick mig till ett byte. Efter ett antal tidigare ”försök” av Fredrik att hitta ny arbetsgivare så kom till slut chansen upp som projektchef på FO Peterson, och då kändes den klockren. Under processens gång lyssnade Fredrik och gav sin syn på saken, vilket var som ett värdefullt bollplank.

Det ska bli oerhört spännande att hoppa på denna roll, att få se ett annat företag, en ny roll med utökat ansvar men ändå få arbeta med projektutveckling var parametrar som gjorde denna tjänst attraktiv. Hoppas på att få utveckla mig själv, men även minst lika mycket att få utveckla gruppen som jag kommer att arbeta med”

Henric Wahlström, tillträdande projektchef, FO Peterson

När jag bestämde mig för att byta arbete hjälpte Fredrik mig att hitta rätt i arbetsdjungeln. Han lyssnade på vad jag tycker är roligt att arbeta med och hjälpte mig att se vilken tjänst som passar med de egenskaperna. Fredrik är lyhörd, lätt att prata med och bra på att ge tips inför nytt arbete och intervju. Han informerar under hela processen och är effektiv. Tack för hjälpen att hitta rätt!

Cecilia, Projektledare, Kommun

Fredrik är mycket engagerad och kunnig i det han gör, hjälpte mig som nyexaminerad att hitta ett första jobb i branschen. Fredrik höll mig uppdaterad under hela processen och jag fick snabba svar på mina funderingar. Kan varmt rekommendera Fredrik!

Elin Linder, Projektledare/ansvarig Miljö, Aspelin Ramm

När jag hörde talas om CFK Konsult och Fredrik kontaktade jag honom via mail om att jag sökte nytt. Han ringde upp dagen därpå för att bestämma en dag då vi skulle träffas. Inom två veckor efter det mötet var kontraktet för nya jobbet påskrivet. Fredrik är en person som är både välkomnande och lättsam och jag är väldigt glad att jag kontaktade honom.

, Erfaren Projektledare, Fastighetsbolag

”Jag sökte inte aktivt efter ett nytt jobb eftersom jag trivdes på min arbetsplats, men Fredrik kontaktade mig och hade ett perfekt case för mig. Med Fredriks erfarenhet och kompetens övertygades jag att detta var rätt väg att gå. Det hade nog aldrig ”känts” rätt för mig att byta jobb, men med Facit i hand så visade det sig att Fredrik hade rätt. Det är ju när man inte måste byta jobb som det är rätt läge. Nu stortrivs jag efter att ha bytt från Entreprenadsidan till Beställarsidan. Tack Fredrik”

 

Martin Törsäter, Bygg/projektledare, Bovieran
Kontaktade Fredrik när jag ville hitta något nytt. Efter drygt en månad var pappren påskrivna. Hur bekvämt som helst för en som i stunden var föräldraledig att ha någon som gör jobbet åt en!
Att Fredrik sen är nischad på just bygg-/anläggninsgbranschen gör att det för mig får ett mer seriöst intryck än vad kanske överlag rekryterare ger. Vi hade tät kontakt och han var noga med att förmedla ny information. Pålitlig och proffsig. Kan varmt rekommendera honom till andra i samma sits och bransch som mig!
Katarina Jonsson, Arbetsledare hus, FO Peterson

Fredrik var till stor hjälp och ett bra stöd i processen när jag bytte jobb. Han fanns tillgänglig för frågor och funderingar och såg till att allt fungerade smidigt. Är du i tankarna att byta jobb kan jag verkligen rekommendera att du kontaktar Fredrik.

Joel Arvidsson, Byggprojektör, Epsilon

Jag fick snabb och professionell hjälp från Fredrik att hitta rätt företag med de bästa möjliga arbetsvillkoren för mig. Det var lätt att få personlig kontakt med honom och driva fram anställningsprocessen tillsammans. Jag rekommenderar Fredrik då han är en erfaren rekryterare, väl specialiserad i sitt område.

, Erfaren Beräkningsingenjör,

”Jag är glad att jag fick kontakt med Fredrik och fick hjälp av honom att hitta mitt nya drömjobb. Fredrik kan byggbranschen och det märks att han känner HR-personer och chefer i de företag som vi pratade med. Att ha Fredrik med under intrevjuerna gav mig ett extra lugn, och jag tror att Fredriks blotta närvaro hjälpte till att löneförhandla.”

, Erfaren Kalkylingenjör, Peab

CFK skötte sig utmärkt i förmedlingen mellan aktuellt företag och mig, både som person och yrkesutövare.

Smidig kommunikation, tryggt och bekvämt.

Inga konstigheter helt enkelt.

Antoni Broda, Erfaren Byggnadskonstruktör, VBK

Var först lite skeptisk när du ringde upp mig Fredrik, men är idag väldigt glad att jag tog emot erbjudandet om ett möte.

Nu så här efteråt när jag tittar i backspegeln efter jobberbjudandet, intervjuerna etc. som ju faktiskt slutade med att jag bytte jobb, kan jag inte säga annat än att ni på CFK skötte er exemplariskt. Jag kan varmt rekommendera CFK och Fredrik till alla som vill byta arbete.

Fredrik Bergstedt, Projekteringsledare , PEAB

Många snabba möten med potentiella arbetsgivare gav resultat. Nästa PEAB!

Erfaren PC, , Peab

Har inte tidigare tänkt på att ta hjälp med att söka jobb, men detta kan jag rekommendera! Så smidigt. Gör jobbsökarprocessen rolig och sparar in mycket tid och energi. Bokade först in ett möte med Jenny där hon lyssnade, ställde frågor och verkligen tog till sig av vad man svarade, önskemål, ambitioner osv. Vi bollade fram och tillbaka olika idéer, det va avslappnat och kändes som att jag fick bättre grepp om vilken typ av tjänst/företag jag var ute efter. Riktigt givande! Efter ett par månader hörde Jenny av sig då hon hittat en tjänst. Tjänsten var precis vad jag tänkt mig, men ändå inte. Känns inte som det kunde ha blivit bättre. Stort tack!

Johanna Aalto, Projektingenjör , Zublin

Inom 2 veckor lyckades CFK hitta intressenter som var skräddarsydda för mig och inom samma tid lyckades de förvärva mig till ett företag som passar mig.

CFK får sammanfattande väldigt bra betyg med goda vitsord för sitt engagemang…

(Jag tackar för mig och ni får fortsätta med det goda arbetet)

David Batikha, Projektchef/Projektingenjör, Tommy Byggare

”Det kändes skönt att ha ett bra stöd i första mötet med företag. Det klickade med en gång och var ett bra företag att få kontakt med och nu få komma in och börja jobba i. Tack än en gång för hjälpen Elin och CFK Konsult!”

Carl Andersson, Byggnadskonstruktör, Epsilon Byggkonsult

Elin, jag får också tacka dig för att du kontaktade mig och frågade om jag var intresserad att ändra arbete.

Före du kontaktade mig hade jag inte medvetet tänkt på att söka nytt arbete men du sådde en tanke om det som växte med tiden och som till slut kom till avslut med ett nytt intressant arbete.

Jag tycker att det är ett bra sätt som du jobbar på och vet vad företagen behöver och vad som kan passa mig med mina tankar/önskemål om vad jag vill arbeta med.

Mattias Hellström, Uppdragsansvarig Styr och Regler, Sweco Systems

För att byta jobb efter många år på ett företag kan professionell hjälp behövas i form av lika delar effektivitet och coachning.

Det har jag fått av CFK konsult!

Britta Cervin, Erfaren teknisk beskrivare, Ca consultadminitration

” Jag använde CFK konsult när jag tyckte att det var dags att byta jobb.

Deras hjälp gav flera fördelar, dels så kommer det in en ny människa som ser möjligheter som man själv kanske inte tänker på, dels så slipper man att lägga energi på att göra grovjobbet själv i processen. Detta innebär att jag som sökande kan fortsätta att ha fokus på mitt nuvarande jobb och fritid medans CFK hör av sig när det är dags för en reell intervju.

Man är hela tiden uppdaterad under processen eftersom CFK även meddelar om inget har hänt.

Jag vill absolut rekommendera detta upplägg för jobb byte.”

Hans Oscarsson, Bygg/projektledare Betong, Tellstedt

Inför första mötet med CFK så hade jag en bestämd uppfattning att det är en mycket omtumlande upplevelse att byta arbetsgivare. Jag har nu fått omvärdera, tack vare den tydliga och enkla process som CFK arbetar efter så blev det en genomgående positiv upplevelse. CFK:s träffsäkra approach till rekrytering visar sig vara mycket effektiv, det tog endast 5 veckor från första mötet till dess att jag skrev på för en ny anställning.

Vill skicka ett varmt tack till Jenny som på ett strukturerat och målmedvetet sätt guidade mig fram genom processen. Hon gav mig gott stöd för att uppnå de mål jag själv satt upp och stöttade i kontakten med min nya arbetsgivare på ett proffsigt och välbalanserat sätt.

Jag kan varmt rekommendera CFK Konsult!

Erik Samuelsson, Projektledare Bygg, Ca consultadminitration

Vill varmt tacka Fredrik Kjelstrup och CFK-konsult för sitt arbete med att hitta mitt drömjobb.

Efter att Fredrik lyssnat på vad jag har för preferenser och behov har Fredrik har lotsat mig igenom arbetssökandet på ett bra sätt. Med sin kunskap om bygg-och anläggnings branschen och sitt breda kontaktnät fick vi väldigt snabbt kontakt med väldigt intressanta arbetsgivare. Allt skedde med hög diskretion och professionalism vilket skapade en trygghet vid arbetssökandet. Jag kan varmt rekommendera Fredrik och CFK-konsult.

Mohamed Ismail, Va-projektör, Kretslopp & Vatten

”Jag är väldigt glad att jag träffade Jenny.  Jag är extremt nöjd med hennes engagemang och processen med CFK, jag trodde aldrig att det skulle vara så lätt att byta jobb.  Jenny hjälpte mig att skaffa mod att ta steget och byta jobb efter cirka nio år på samma firma. Jag rekommenderar CFK Konsult och Jenny om man vill byta jobb. Många tack för all hjälp! ”

Mohammed Bdeiwi, Blockchef Betong, Zublin

Letar du nytt jobb inom bygg‐ och anläggningsbranschen kan jag varmt rekommendera CFK‐konsult
för att hitta det jobb du söker.
CFK sköter din rekrytering på att utmärkt smidigt sätt. Du träffar din rekryterare, i mitt fall Fredrik
Kjelstrup. Vi gick igenom vem jag är, vad jag kan och vart jag vill komma. Kjelstrup lyssnade lyhört till
mina önskemål och ambitioner för att på så sätt skapa sig en bra uppfattning av vad jag vill.
Efter träffen med Kjelstrup använde sig CFK av sitt breda kontaktnät för att hitta lämpliga företag,
arbetsplatser och positioner. Vi stämde av allt eftersom och när vi hittade företag som känns rätt,
bokade CFK ett intervju‐tillfälle. Vi gick dit tillsammans, och stämde efter av hur intervjun hade
upplevts. Ett intervju‐tillfällen senare var papperna påskrivna och leendet på läpparna.
Processen är avslappnad, enkel och träffsäker. Ju tydligare bild du själv har av vart du vill komma
desto lättare blir matchningen med rätt företag. Är du mer osäker kommer CFK att presentera förslag
för att driva processen framåt. På det hela taget ett väldigt bra sätt för dig som söker nytt jobb.

Per Wilinder, Platschef Hus, Ivar Kjellberg

”Efter bara ett möte med CFK Konsult och Jenny där vi gick igenom vad jag sökte för nya utmaningar så behövde jag inte göra mer. Efter någon månad så hade Jenny hittat två potentiella arbetsgivare varav en ledde till nytt jobb. Jag är oerhört imponerad av engagemanget och den koll Jenny har när det gäller vad/vilka jobb som kan passa. Jag skulle alla dagar i veckan rekommendera CFK när det gäller sökandet av nytt jobb.”

Janne Nilsson, bygg/Projektledare Bygg, VBK

”Efter en bra och grundlig analys av mina önskemål på en framtida tjänst så tog CFK fram bra och kvalitativa förslag som redan på andra försöket ledde till en ny tjänst som mer än väl uppfyllde de krav och önskningar jag hade på en kommande utmaning.”

Niclas Leonhard, Arbetschef, FO Peterson

”Jag kan varmt rekommendera CFK Konsult och Jenny om man söker nytt jobb. Efter ett inledande möte tog det inte lång tid innan Jenny på ett engagerat och kompetent sätt hittat en tjänst som tillgodosåg mina önskemål. Hon deltog vid möten med arbetsgivaren och var snabb med att följa upp dessa åt båda håll. Jag upplever att arbetssättet hjälper och underlättar både för jobbsökande och arbetsgivare.”

Hans Fransson, Projektledare, Iterio

CFK hjälpte mig att navigera mellan lämpliga yrken och arbetsgivare, då jag var osäker på vilken inriktning jag ville utvecklas inom.

De är klockrena att arbeta med samt bra på att lyssna av och tipsa om spännande karriärsvägar.

Andrea Kallheden, Byggingenjör A-byrå, Ågren Konsult

Fick ett professionellt intryck av CFK Konsult och då framförallt Fredrik vid första mötet. Fredrik är väldigt engagerad, uppmuntrande och otroligt stöttande genom hela processen som gick snabbt och smidigt.  

Det kändes tryggt att ha honom vid min sida genom intervjuerna med min nya arbetsgivare. Jag och Fredrik hade en bra dialog både inför och efter dessa möten. Kan varmt rekommendera CFK Konsult!

Zoranna Vlahov , Projektingenjör, Logistic Contractor

Otroligt nöjd med  Jennys engagemang, trodde aldrig att det skulle vara så smidigt att byta jobb och Jenny fick mig att våga ta steget. Har känt mig trygg under hela processen. Rekommenderar verkligen CFK Konsult och Jenny om man vill byta jobb. Skulle jag byta arbetsgivaren igen skulle jag absolut ta kontakt med CFK Konsult.
Tusen tack för all hjälp!

Ulrika Svensson, Entreprenadingenjör, Peab

”När jag väl hade bestämt mig och var inställd på något nytt så gick det nästan skrämmande snabbt och bra med Fredriks hjälp, bra känsla för vad som kunde och kom att passa för min del.”

Gustav Sjöbratt, Entreprenadingenjör, Tuve Bygg

CFK Konsult, och speciellt Jenny, gav från början till slut ett professionellt och trevligt intryck. Jag fick aldrig känslan att jag bara var ”en i mängden”, tvärtom så kändes det som att Jenny verkligen engagerade sig för att allt skulle stämma. Detta engagemang visade sig inte minst genom hur snabbt och smidigt hela processen tog.

Mats Nordlund, Inköpare, Logistic Contractor

Tack för att du ringde Fredrik!

Med stort engagemang och tålamod fick du mig att vilja och våga ta nästa steg i min utveckling. Jag kan varmt rekommendera Fredrik om du vill vidare och samtidigt behöver få ett bra och kunnigt stöd från någon som kan branschen.

Nu tar jag mig an nya utmaningar, mycket tack vare dig!

, Erfaren byggnadskonstruktör, Skanska

Från första mötet med Jenny till anställning på fyra veckor. Väldigt imponerande från CFK Konsult. Jenny är engagerad och bra på att återkoppla. Vi hade en mycket bra diskussion genom hela processen. Nästa gång när det blir dags att byta blir det utan tvekan CFK Konsult.

Nikola Drincic , Erfaren Ingenjör A-sida, T+E Arkitekter

Hej Fredrik !

Jag vill tacka för hjälpen och den otroligt fina backuppen när jag gick över

till Iterio från Skanska. Hade ni inte varit så hjälpsamma och positiva hade

det nog inte blivit av. Och hade inte semestern varit i mellan, så hade det

kanske varit rekord i snabbt jobb byte. 🙂

Så tack en gång till.

Ha de gott…. /Pelle

Pelle Nilsson, Erfaren Platschef-Projektledare, Iterio

Fredrik är guld värd!

Med en skön personlighet och bred kunskap om branschen gör han ett proffsigt och effektivt rekryteringsarbete. Tack vare hans genuina engagemang så utmanade han mig som sökande att kliva ur min bekvämlighetszon och våga tänka om, tänka nytt. Hela tiden med mycket ödmjukhet och tålamod, då det viktigaste för honom var att det skulle bli rätt för mig.

Så tusen tack, nu ser jag fram emot mitt nya jobbäventyr!

Linn Ansfors, Projektledare-Entreprenadingenjör, Veidekke

”Efter en längre tids funderingar kring mitt arbete som produktionschef fick jag höra talas om Fredrik och hans företag. Jag bestämde mig för att söka kontakt. Sagt och gjort bokades ett möte. Vi kom farm till att se över möjligheterna på konsultsidan både bland stora och små företag för att se vad responsen blev. Någon vecka senare träffades vi hos vad som skulle bli min nya arbetsgivare.”

Fredrik har minst sagt ett gott öga för sitt yrke och fanns med och var behjälplig när än det behövdes. Kan varm rekommendera Cfk konsult.

Peter Muzinic, Platschef-bygg/projektledare, Iterio

”Wow! Hade inte räknat med att få hjälp att hitta rätt så snabbt! Fredrik är riktigt engagerad och effektiv i det han gör!
Han är bra på att återkoppla, bolla tankar och se dom resurser som man besitter. Det känns tryggt och upplyftande att ha honom vid sin sida när man är på en jobbintervju. Rekommenderar varmt CFK konsulter!”

Amela Keserovic , projektledare/entreprenadingenjör , SBT

Jag tycker att Cfk konsult har haft en proffsig framtoning och rekryteringsprocessen gick snabbt och smidigt.

Om jag i framtiden är villig att byta arbetsgivare igen så kommer jag inte tveka på att kontakta er.

Robin Petersson, Platschef, VMA

Jag kan rekommendera att ta hjälp av Fredrik när man vill byta jobb. Med ett brett kontaktnät och bra förarbete matchas man ihop med en arbetsgivare som är beredd att anställa. Tidseffektivt och med minimal ansträngning från den som söker nya utmaningar. 

, Erfaren platschef-Bygg/Projektledare, Karlanders

”Genom direkta och okomplicerade möten, snabba återkopplingar och stort engagemang har Fredrik på ett professionellt sätt förmedlat kontakten mellan mig och min blivande arbetsgivare.”

Projektledare fastighetsbolag, Erfaren bygg/projektledare, Teknikkonsult

Jag kan rekommendera att anlita Fredrik när man vill byta jobb. Men sitt trevliga och positiva sätt och med väldigt bra kontakter. Fredrik jobbar på och hör av sig för att boka upp möten med intresserade arbetsgivare. Jag tycker att det fungerade väldigt bra.

Stina Kant, Erfaren Byggnadskonstruktör, Tyréns

”Min process med att byta till ett mer utvecklande arbete har funderat väldigt bra, tack vare Fredrik. Han såg fort vilken typ av tjänst som skulle passa mig och inom kort träffade jag företaget vid vilket min anställning skedde. Fredrik har varit väldigt delaktig och intresserad under processen. Jag är mycket tacksam och kan varmt rekommendera Fredrik! ”

Mikael Ericsson , Platschef-bygg/projektledare, Sweco Management

Fredrik hjälpte mig att hitta det perfekta jobbet som passar min erfarenhet, personlighet och karriärutveckling…

Han var ett bra stöd genom hela processen.

Camilla Pettersson, Platschef, Byggdialog

Fredrik Kjelstrup har varit en mycket god resurs när jag har undersökt marknaden i Göteborg. Han har intervjuat mig på vad mina krav på

nästa anställning, kommit med flera förslag och nu har jag valt en anställning med hjälp av Fredrik.

Fredrik har ordnat med kontakten med den nya arbetsgivaren.

Torbjörn Eriksson, Projektchef, Iterio

Även om jag inte har så lång arbetserfarenhet så har jag trots det varit i kontakt med en hel del rekryterare. Rekryterares syfte/mål är så klart att få igenom en rekrytering från ett företag till ett annat, detta gäller även ditt mål. Men man kan nå sina syften och mål på olika sätt. Det är där du skiljer dig från mängden. Du visar ett betydligt större intresse för personen i fråga både hur ens arbetssituation ser ut idag och vad man har för drömmar i framtiden. Tillsammans tar man fram en plan, och med ditt stora kontaktnät kan du ge förslag på nya arbetsgivare. Ditt  kontaktnät är värt mycket dels för du kan ge en idé vart ens drömmar skulle kunna passa in men också vilka arbetsgivare som just för tillfället är ute efter en ny resurs.

Det känns bra när rekryteraren är på ens sida, i vissa fall kan man kännas sig lite övergiven och man kan behöva byta några ord med någon när man går i sådan banor att byta arbetsgivare. Kan var lite känsligt att ta upp sådan saker med ens kollegor mm.

Tack för ett mycket bra jobb Fredrik.

Erik Gustavsson, Beräkningsingenjör, Åf

”Fredriks professionalitet och engagemang i kombination med en mycket sympatisk personlighet gjorde det både roligt och smidigt att byta till ett nytt, utvecklande jobb. Jag blev överraskad av hur effektiv och lättsam en rekryteringsprocess kunde vara. Detta sannolikt tack vare det genuina och kompetenta stöd jag hade genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera er att ta Fredrik till hjälp i det fall ni funderar på eller bestämt er för att ta ett steg vidare i karriären.”

Elina Engelbrektsson, Miljökonsult, Structor

”Fredrik har ett väldigt spännande och unikt sätt att sköta rekryteringar på. Både arbetsgivare och arbetstagare gynnas och kan dra nytta av Fredriks affärsidé. Proffsigt och seriöst bemötande tillsammans med en varm och trevlig personlighet gör att jag verkligen kan rekommendera Fredrik om man känner att man är nyfiken på nytt jobb i framtiden.”

Joakim Wallgren, Geotekniker, Norconsult

”Fredrik engagerar sig och man kommer i direkt kontakt med många intressanta arbetsgivare. Genom honom förstod jag hur attraktiv jag är och man får en annan blick över marknaden. Detta ledde att jag kunde snabbt ta en ny och spännande väg för min karriär i den riktning jag önskade. Om du funderar eller har bestämt dig för att utvecklas i din karriär eller se vilka möjligheter som finns rekommenderar jag att du tar kontakt med Fredrik”.

Andrea Micella, Uppdragsansvarig Väg/gata, Norconsult

Jag vill passa på att tacka dig för ditt engagemang i mitt ärende.

Jag tycker att du har uppträtt professionellt och med stor entusiasm

vilket jag har haft stor nytta av.

Janne Bengtsson, Platschef, Strabag

”Tack vare Fredriks Kjelstrups engagemang och kompetens har min yrkeskarriär tagit en ny, oväntad och spännande riktning. Jag kan därför rekommendera CFK konsult.”

Joakim Gralen, Regionchef, Byggdialog

Fredrik är mycket professionell, trevlig och tar stor hänsyn till dina preferenser. Han försöker verkligen bland alla sina kontakter matcha ihop dig med en för dig bra arbetsgivare. Hans kundunderlag är digert – fler än jag själv någonsin tänkt på. Jag kan varmt rekommendera Fredrik om du funderar på att byta jobb.

, Erfaren Kalkylator, Entreprenadföretag

När jag hade träffat Fredrik, förklarat vad jag ville och han kommit igång med sitt arbete gick det fort. Han hörde av sig inom ett par dagar och efter ett par träffar med den nya arbetsgivaren så var det klart. Kan inte tänka mig ett bättre sätta att byta jobb på. Fick stöd och goda råd och kände att jag alltid hade någon att prata med. Kan varmt rekommendera Fredrik.

Lars Birkaskog, Projektchef, Peab

Fredrik Kjelstrup har varit en verklig resurs för mig i mitt sökande efter karriärförnyelse. Fredrik har varit mycket engagerad och professionell i sitt bemötande. Lyhörd och målmedveten för mina specifika önskemål samt kommit med intressanta förslag på arbetsgivare och karriärmöjligheter jag själv inte skulle tänkt på. Jag kan varmt rekommendera ett samarbete med Fredrik.

Christian Ohlén, Platschef, Strabag

Fredrik tar stor hänsyn till dina intressen och arbetar ihärdigt för att hitta en arbetsgivare som möter upp till dina önskemål om arbetslivet. Jag har haft goda erfarenheter av Fredriks arbete som rekryterare och har upplevt honom som både stabil och pålitlig

Per Eriksson, Bergtekniker, Norconsult

Fredrik tar sig an uppgiften på ett föredömligt sätt. Han har med stort engagemang, mycket tålamod och stor kompetens visat att han kan nå framgång i en rekryteringsprocess. Jag kan varmt rekommendera Fredrik.

Mikael Hallberg, Arbetschef , Tuve Bygg

Fredrik letade med omsorg upp flera alternativ på tänkbara företag som skulle pass mig bra. Han är noga på att lyssna på både vad jag vill få ut av den nya tjänsten och vad arbetsgivaren ville få ut av mig. Man vet med stor säkerhet att man att man kommer till ett bra företag med en tjänst som stimulerar båda parter.

Fredriks drivkraft och talang kommer att vara en enorm tillgång för dig och ditt företag.

Camilla Hansson, Kalkylator, Strabag

När jag valde att söka efter en annan tjänst kontaktade jag CFK Konsult som inom endast ett par dagar hittade en tjänst som passade mig. Då jag är relativt nyexaminerad och har lite arbetserfarenhet inom byggsektorn bidrog Fredrik även med coaching tips och stöd, vilket jag uppskattade väldigt mycket. Fredrik är en väldigt engagerad och professionell person med ett stort kontaktnät. Rekryteringsprocessen överträffade mina förväntningar och därför rekommenderar jag CKF Konsult för alla som är ute efter en ny utmaning.

Maja Luketa, Biträdande projektledare/entreprenadjuridik, Stagler Konsult

” Kan varm rekommendera Fredrik, han är synnerligen kompetent och engagerad. Hela processen gick otroligt snabbt och smidigt, tack Fredrik.”

John Barclay, bygg/projektledningschef, Epg projektledning

”Fredrik hjälpte mig att hitta ett nytt jobb snabbt och smidigt. Han var ett väldigt bra stöd under hela processen. Kan varmt rekommendera Fredrik.”

Maria Wennerberg, Projektledare, Familjebostäder

Fredrik kan branschen mycket bra och efter vårt inledande möte kunde han ta fram företag och tjänster som passade väl in med mina önskemål. Hela processen gick mycket smidigt och Fredrik gjorde ett snabbt och effektivt arbete för att alla parter skulle vara nöjda. Kan verkligen rekommendera Fredrik som karriärcoach och rekryterare.

, Avdelningschef bygg och projektledning, Reinertsen

”Fredrik är en mycket engagerad och positiv person med en förmåga att se dina kvaliteter och lyfta fram dem för sitt stora kontaktnät. Fredrik visar stort personligt engagemang i att just du ska hitta en arbetsplats som matchar dina önskemål och där du kan komma att trivas. Detta genom att aktivt lyssna på dina tankar och idéer men också genom att komma med förslag på ev. sidospår. Fredrik pushar dig och är ett stöd under hela processen, det är bara för dig att luta dig tillbaka, fokusera på det du är bra på och invänta hans matchningar. Jag är extremt nöjd med Fredriks prestation och tacksam för den snabba och proffsiga hanteringen”.

Malin Johansson, Handläggande konstruktör, Sweco

Det har varit en mycket smidig, snabb och rolig process att byta arbetsgivare med Fredrik som hjälp. Fredrik har, efter mina önskemål, på ett trevligt och engagerande sätt ordnat intervjuer med intressanta företag. Jag kan varmt rekommendera CFK och detta sätt att anta nya utmaningar.

, Handläggande konstruktör, teknikkonsult

Jag kan varmt rekommendera Fredrik. Han är kunnig, drivande och har ett stort kontaktnät.
Fredrik tar tid på sig och lyssnar in dina önskemål. Han lotsar sedan fram dig på ett ödmjukt
och vinnande sätt till en ny karriärmöjlighet.

En mycket nöjd kund som gärna ställer upp som referens!

Erfaren Ingenjör, Projektchef , Fastighetsbolag

På ett personligt och professionellt sätt realiserade Fredrik en nyfikenhet på nya utmaningar som fanns inom mig till skarpt läge.
Via Fredriks väl upparbetade kontakter och god känsla resulterade det snabbt och smidigt till ett intressant jobb för min del.

Kan varmt rekommendera Fredrik.
Han överträffade för mig mina ställda förväntningar och levererade.
Att på köpet få en egen engagerad coach som står på samma sida som en själv i processen med att byta jobb är absolut uppskattat och något jag absolut vill rekommendera.

Christoffer Miller, El/tele-konsult, Rejlers

Fredrik har med stort engagemang arbetat för att hitta ett nytt arbete åt mig. Han lyssnade på vad jag letade efter och matchade det väldigt bra. Hela processen gick snabbt och enkelt samt att Fredrik gav mig kontinuerliga uppdateringar om hur jag låg till i processen, vilket passade mig perfekt.

Erfaren ingenjör, Bygg/projektledare, fastighetsbolag

Fredrik är ambitiös och driven i sin roll. Jag upplevde ett personligt och professionellt bemötande samt en mycket snabb, målinriktad och effektiv process. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera CFK-konsult.

Julia Folkesson, bygg/projektledare , Epg projektledning

I processen med att söka nya utmaningar upplevde jag Fredrik på CFK Konsult som personlig, driven och professionell.
Hela övergången till ny arbetsgivare har upplevts väldigt enkel och bekymmersfri.
Kan varmt rekommendera detta sätt att anta nya utmaningar!

Joakim Claesson, Bygg/projektledare, Karlanders

Samarbetet med Fredrik på Cfk konsult fungerade redan från början utmärkt. Hela processen drevs med hög effektivitet och professionalism i kombination med starkt personligt engagemang. Jag kan varmt rekommendera Fredrik för liknande uppdrag

Åsa Friis, Byggchef, Parkeringsbolaget

Jag kan inte tänka mig ett roligare, effektivare och mer avslappnat sätt att söka jobb på. Fredrik tog metodiskt reda på vad jag ville uppnå och vilken typ av arbetsgivare jag ville hitta. Fredriks fokus låg hela tiden på mig och vad jag ville. Tack vare sitt nätverk och professionella arbetssätt kunde Fredrik sedan matcha ihop mig med flera intressanta arbetsgivare som också var nyfikna på mig. Jag är väldigt nöjd med Fredriks sätt att hjälpa mig hitta min nya arbetsgivare.

Ruben Media Ringlund, Bygg/projektledare, Cowi

CFK-konsult har varit mycket engagerade i att hitta rätt företag efter att ha tagit mina förväntningar i beaktande. De har ordnat fram ett flertal intervjuer där jag fått träffa företag med spännande framtidsmöjligheter. Med ett trevligt, snabbt bemötande och professionell framtoning kan jag varmt rekommendera CFK-konsult.

Erfaren bygg/projektledare, , Konsultföretag anläggning/infrastruktur

Jag skickade över mitt CV till Fredrik på CFK. Responsen var mycket positiv. Efter ett första möte var det ett högt och bra tempo i processen, vilket snabbt resulterade i flera alternativa möjligheter.
Trots att det val jag gjorde var ett erbjudande från annat håll, kan jag rekommendera Fredrik som en rekryteringscoach med stort fokus på Dig som kandidat till en ny tjänst.

Magnus Munk, Regionschef bygg & fastighet, Sweco

Då jag började fundera på att byta jobb kom jag i kontakt med Fredrik via en jobbannons han lagt ut på nätet. Fredrik hjälpte mig att matcha min profil med potentiella arbetsgivare på ett förtjänstfullt sätt vilket slutligen resulterade i en anställning hos min nuvarande arbetsgivare. Rekryteringen sköttes smidigt och professionellt med en god förståelse av både mina och min arbetsgivares kompetenser och önskemål.

Magnus Samuelsson, Byggkonstruktör, Ramböll

Fredrik är en bra Karriärcoach. Han kunde fixa en bra intervju till mig hos en av Sveriges största företag på väldigt kort tid. Bästa egenskaper: Trevlig, Värdefull, Stark integritet.

Arshad Abosh, Byggnadskonstruktör, Reinertsen

Fredrik Kjelstrup är en ambitiös och mycket hjälpsam karriärcoach med goda branschkontakter. Varmt rekommenderar! Bästa egenskaper: Trevlig, Punktlig, Stark integritet

Nada Zugec, Hydrogeologist, Bergab

Fredrik är en trevlig och väldigt engagerad person som är väldigt mån om att leverera resultat med högsta möjliga kvalitet till sina kunder. Bästa egenskaper: Trevlig, Stark integritet, Kreativ.

Sebastian Svensson, Projektör, Atkins

Är bra på att leverera kontakter, mycket målinriktad i sitt arbete och trevlig. Bästa egenskaper: Fantastiska resultat, Expert, Punktlig

Tomas Andersson, Byggnadskonstruktör/Avdelningschef, Norconsult

Fredrik hjälpte ett företag att hitta mig. Han arbetade snabbt, var väl insatt och mycket proffsig mot alla inblandade parter

Katarina Olsson, Konstruktör, VBK

Fredrik kan anpassa sig till kund och leverantör på ett sätt som ger ett snabbt resultat utan att krångla till det. Jag kan varmt rekommendera Fredrik när det gäller rekrytering av personal. Bästa egenskaper: Fantastiska resultat, Punktlig, Kreativ

Per Stagler, Senior Uppdragsansvarig, PA-avd, VBK

Jag blev kontaktad av Fredrik, i hans uppdrag att rekrytera åt VBK, och blev bemött på ett mycket bra, professionellt och engagerat sätt. Jag kände mig väl omhändertagen under hela rekryteringsprocessen, vilket gjorde övergången till ny arbetsgivare mycket smidig och på så sätt kan jag verkligen rekommendera honom. Bästa egenskaper: Fantastiska resultat, Trevlig, Stark integritet

Sofia Hakner, Projektledare, PA-avd, VBK

Att ta hjälp av Cfk Konsult (Fredrik Kjelstrup) är bland det bästa jag gjort. Fredrik Kjelstrup har lotsat mig genom den tuffa vägen att söka jobb till att nå mina mål. Tack vare detta har jag kunnat byta jobb och fått det bästa jobbet för just mig. Det är fantastiskt att få hjälp från en duktig person som Fredrik. Han brinner för sitt yrke och har så mycket kunskap inom det.

Atiaf Fadel Hussien, Broprojektör, Broteknik, Cowi

Fredrik har kunskapen att locka fram företag som vill ha personer som vill vidareutvecklas. Han har kunskapen att placera rätt person till intressanta företag. Kontakten med Fredrik har gett mig en anställning, mycket tack vare den proffsiga och snabba införsäljningen. Med ett stort kontaktnät och engagemang har Fredrik lyckats bra. Jag har ett stort förtroende för Fredriks kunskap att hitta anställning åt personer som vill använda sin tekniska kompetens. Jag kan verkligen rekommendera Fredrik.

Ove Sikén, Byggledare, Alingsås Kommun

CFK har med ett enkelt och trivsamt sätt bokat och kontaktat olika företag som efter min profil och önskemål resulterat i intervjuer. Jag själv har inte behövt göra mer än att svara i telefon och meddela om en intervju vore lämplig. Ett enkelt och bekymmerslöst karriärssökande.

Tomas Göthberg, Senior uppdragsansvarig el/tele, WSP Systems

Jag kände att det var dags att byta arbetsplats. Jag tog kontakt med Fredrik som jag kände sen tidigare då han enbart var rekryterare. Han förklarade sitt nya upplägg. Jag tyckte det lät bra. Det har inte gått två månader ens och jag redan skrivit på för ett nytt jobb och fått en avsevärt högre lön. Fredrik har kontakter och ingångar till företagen som man omöjligt kan skaffa själv. Han har stöttat upp inför varje besök med tips och råd kring intervjun. Efteråt har vi gjort en sammanfattning, där Fredrik har tagit fasta på det som var bra och dåligt. Det hela har skötts mycket professionellt, men samtidigt väldigt personligt. Sammanfattningsvis så kan jag varmt rekommendera CFK Konsult om ni vill byta arbeten inom branschen oavsett anledning.

Tor Kjellström, Byggnadskontruktör, Ramböll