Om oss

 

Verksamhet

CFK Konsult är det första rekryteringsföretaget inriktat på nyckelpersoner inom bygg/fastighet och anläggning, där vi dagligen arbetar med att  hjälpa kunder och kandidater att hitta ny personal och utmaningar på både utförar- och beställarsidan. Företaget startades 2011 av Fredrik Kjelstrup och är verksamt i Göteborgsregionen med omnejd. I dagsläget engagerar bolaget 4 anställda/konsulter.

 

Vi är en rekryteringsfirma som tänker nytt och arbetar med rekrytering på två olika sätt:
Vi arbetar utifrån ett organisationsperspektiv, där vi sätter kundorganisationens behov i fokus och hjälper till att hitta rätt medarbetare. Nyckelpersoner fokuserar vi på, detta innebär tyngre roller inom entreprenad och konsultverksamhet eller roller hos renodlade beställarorganisationer.

 

Vi arbetar också utifrån ett individperspektiv, där vi sätter varje individ i fokus och tar reda på vad varje individ vill ha för nästa utmaning. Genom detta får individen en egen rekryteringsprocess när det är dags att byta jobb. Vi agerar i denna process jobbmäklare och matchar deras behov med företag på marknaden och presenterar de alternativ som passar varje person bäst. Vill ni läsa mer om våra olika sätt att arbeta på, så klicka på respektive flik i menyraden ovan, baserat på om du behöver vår hjälp ur ett individ- eller ett organisationsperspektiv.

 

Affärsidé

Att hjälpa människor och organisationer inom bygg/fastighet och anläggning att utvecklas och förverkliga sig själva.

 

Konsulter

Fredrik Kjelstrup är ansvarig för över 135 rekryteringar av ingenjörer inom bygg/fastighet och anläggning. På beställarsidan är de framförallt bygg/projektledare/projektutveckling/projektchefer och roller inom projektering som är det mest förekommande medan på utförarsidan är det byggchefer/specialister/projektstöd som är hans styrka.

Fredrik har arbetat med rekrytering av ingenjörer i 7 år och även anställt och hyrt  ut snickare och murare till byggföretag.
Kännedom om branschen, nära och många relationer är nyckeln i Fredriks arbete, detta och gedigen erfarenhet inom försäljning har skapat en av de mest meriterade rekryteringskonsulterna i denna nisch.

Förutom att arbeta i rekryteringsuppdrag så var Fredrik först i branschen med att ta fram ett unikt koncept där CFK konsult jobbade som jobbmäklare åt ingenjör, en omvänd rekryteringsprocess som tidningen Byggvärlden uppmärksammade 2014.

 

25 p mindre

Fredrik Kjelstrup
Rekryteringskonsult