Om oss

 

Verksamhet

En rekryteringsbyrå för nyckelpersoner inom bygg/fastighet.  

Vi har stor erfarenhet av att tillsätta byggteknisk kompetens åt utförar- och beställarorganisationer. Mest generalister men även specialister. Vi har gjort detta sedan 2011 med framgång, högt och lågt inom branschen. Numera har vi med oss denna erfarenhet och kunskap och tillsätter mer högt än lågt, vi tillsätter nyckelpersoner. Roller som vi anser vara attraktiva.

Vi har rätt kontakter i branschen, som vi har initierat och underhållit sedan 2011, vi är personliga och värdesätter det personliga mötet och närhet till människor. Detta sättet att jobba tillsammans med moderna verktyg gör oss effektiva och skapar stor kapacitet att leverera goda resultat.

 

Värdeord

Kapacitet, Relationer och Kunskap

 

C. Fredrik Kjelstrup

Är ansvarig för den operativa delen i företaget och har stor erfarenhet och kunskap inom området då hans meritlista räknar upp 140 + tillsättningar i branschen. Styrkan är roller inom fastighetsutveckling och projektledning/chefer på beställarsida och andra nyckelroller på utförarsida.

Fredrik har arbetat med rekrytering av ingenjörer i över 7 år och även anställt och hyrt  ut snickare och murare till byggföretag.
Kännedom om branschen, nära och många relationer är nyckeln i Fredriks arbete, detta och gedigen erfarenhet inom försäljning har skapat en av de mest meriterade rekryteringskonsulterna i denna nisch.

Förutom att arbeta i rekryteringsuppdrag så var Fredrik först i branschen med att ta fram ett unikt koncept där CFK konsult jobbade som jobbmäklare åt ingenjör, en omvänd rekryteringsprocess som tidningen Byggvärlden uppmärksammade 2014.

 

25 p mindre

Fredrik Kjelstrup
Rekryteringskonsult